tag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post3215120376505156050..comments2023-03-28T15:06:34.729+02:00Comments on Irina, ura, gatza...Ogia!!: Piperrada pizzaJuantxohttp://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-81912681176396746552010-08-27T08:27:50.161+02:002010-08-27T08:27:50.161+02:00Aupa behiala,
Beharbada erratuta nago, baina nire ...Aupa behiala,<br />Beharbada erratuta nago, baina nire ustez horrela da. Erabili bildur barik, nik erabili nuen eta oso ondo joan zitzaidan. Dena dela beste denda batzuetan ere begiratzeko asmoa dut, zerbait topatuko banu esango nizueke.<br /><br />Muxu bat polittori.Juantxohttps://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-80859755703015803192010-08-27T08:02:37.584+02:002010-08-27T08:02:37.584+02:00Milesker azalpenagatik. Beraz, semolina semola bir...Milesker azalpenagatik. Beraz, semolina semola birrunduagoa da, ezta? Eta orduan semola erosi eta gehiago txikituta erabili dezaket?<br /><br />Olaiabehialahttps://www.blogger.com/profile/02085874865143095348noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-69264434277737960392010-08-26T14:12:21.673+02:002010-08-26T14:12:21.673+02:00Aupa Idu,
Zalantzarik gabe, nik ere, etxean eginda...Aupa Idu,<br />Zalantzarik gabe, nik ere, etxean egindakoekin geratzen naiz eta ama orearekin frogatu bildur barik. Badakizu irinaren arabera ur kopurua aldatu egiten dela, nik Rincon del Segurakoa erabili dut eta flojo samarra da. Dena dela pizza egiteko indartsua baino hobeto. Arrazoia duzu, luxu bat!!! ;)<br /><br />Muxu batJuantxohttps://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-49566440077439398692010-08-26T12:33:36.338+02:002010-08-26T12:33:36.338+02:00Pizzarik gustokoenak etxekoak ditut, baina ez dut ...Pizzarik gustokoenak etxekoak ditut, baina ez dut sekula probatu ama orearekin, proba egingo dut errezeta honekin. Neuri ere barazkidunak gustatzen zaizkit gehien, gazta on batekin,, eta etxeko tomatea,,, luxu bat!iduhttps://www.blogger.com/profile/04287643989429917413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-89242121409947843912010-08-26T12:31:08.423+02:002010-08-26T12:31:08.423+02:00Aupa behiala,
Galdera horrek, erantzun zaila du. H...Aupa behiala,<br />Galdera horrek, erantzun zaila du. Hobeto azaltzeko esteka batzuk jartzea gustatuko litzaidake, horretarako blogean, gehigarri bat jarriko dizuet, ados? <br /><br />Muxu bat.Juantxohttps://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-75973707609575830942010-08-26T10:12:47.562+02:002010-08-26T10:12:47.562+02:00Kaixo Juantxo
Guk ere oso gustoko ditugu pizzak, ...Kaixo Juantxo<br /><br />Guk ere oso gustoko ditugu pizzak, hozkailuko soberakinak aprobetxatzeko janari perfektua delako, eta gainera mundialak geratzen direlako!<br /><br />Galdera bat: semolina delakoa non erosten duzu? Nik ez det sekula topatubehialahttps://www.blogger.com/profile/02085874865143095348noreply@blogger.com