tag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post482440150358379954..comments2023-03-28T15:06:34.729+02:00Comments on Irina, ura, gatza...Ogia!!: Astirik ez dutenentzatJuantxohttp://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-87756699132677755242019-02-01T09:51:40.938+01:002019-02-01T09:51:40.938+01:00Kaixo Juantxo. Zalantza bar dut, "novato"...Kaixo Juantxo. Zalantza bar dut, "novato" izanik,ama orea elikatu edo "refreskatzen" duzunean erlazio: 1-20-20 kantitaterekin, nahiko dirá 5 gr. ama ore hoiek?<br />Egia da hamar ordu pasatzen direla.<br />Esango Nuke erlazio hau 1-20-20 zer ikusirik daukala azidotasunarekin.<br />Agur bero bat.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03344229925510899025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-15488987436386018642014-04-26T08:23:37.028+02:002014-04-26T08:23:37.028+02:00Aupa Idu,
Aspaldiko!! :)
Ointxe esan dozu, ez esku...Aupa Idu,<br />Aspaldiko!! :)<br />Ointxe esan dozu, ez eskuak eta ez ezer. Lan gutxi eta emaitza bikaina.<br /><br />Beste muxu bat zuretzat.Juantxohttps://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-26983011642101317172014-04-16T23:19:00.663+02:002014-04-16T23:19:00.663+02:00Ia ia eskuak zikindu gabe egiteko moduko ogia,! It...Ia ia eskuak zikindu gabe egiteko moduko ogia,! Itxura bikaina du. Muxu bat!Idunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-27297841334302353112014-03-04T09:47:14.381+01:002014-03-04T09:47:14.381+01:00Aupa Oier,
Duda barik, oso interesgarrixa ... eta ...Aupa Oier,<br />Duda barik, oso interesgarrixa ... eta irin on batzuk erabili ezkero mundiala. Zapore aldetik asko irabazten du.<br />Ogi sobaua sekula ez dot ein, baina jakin badakit nola egiten den. <br />Berezitasunak: irina, "candeal" izenekoa izan behar dela, baina uste dut beste batzuk ere erabili daitezkela. Ur gutxi (%45-50) daramala eta forma eman baino lehanao, rodiloakin 3-5 minutu zabaltzen egon behar dela. Zabaldu, tolestu, berriz zabaldu, tolestu ... horrela 3-5 minutu. Azkenik, labera sartu baino lehenao, orratz edo palillo batekin zuloak egin behar zaizkio.<br />Joe! kuriositatea sartu nauk, aber egunen baten egiten dudan.<br /><br />Ondo izan ta muxu bat.<br />Juantxohttps://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-77204829473453605412014-03-04T09:31:29.696+01:002014-03-04T09:31:29.696+01:00Aupa Teba,
Erraza baino errazagoa. Hemendik aurrer...Aupa Teba,<br />Erraza baino errazagoa. Hemendik aurrera ezin da egon aitzakirik.<br /><br />Muxu haundi bat guapetona ;)Juantxohttps://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-74823142671748402182014-03-04T09:27:44.468+01:002014-03-04T09:27:44.468+01:00Aupa mari,
Antolaketa minimo batekin egunero egin ...Aupa mari,<br />Antolaketa minimo batekin egunero egin daiteken ogia, eta horrela asteburuak libre ;)<br /><br />Muxu haundi bat zuretzat ere.Juantxohttps://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-10808236017592340652014-03-04T09:24:33.988+01:002014-03-04T09:24:33.988+01:00Aupa Ixabel,
Milesker, badakizu praktikan ipini.
...Aupa Ixabel,<br />Milesker, badakizu praktikan ipini. <br />Zapore aldetik mundiala dago.<br /><br />Ondo izan ta muxu bat.Juantxohttps://www.blogger.com/profile/14136969787052570928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-12329619798140396452014-03-02T11:28:42.203+01:002014-03-02T11:28:42.203+01:00Frogatuta,
Earra ta super easy.
Modu hau erabili...Frogatuta,<br /><br />Earra ta super easy. <br />Modu hau erabiliaz aitzakirik ez. <br /><br />Musu haundiiiiiiiaaaaaaaatebahttps://www.blogger.com/profile/09313807642176069221noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-32980006864508278742014-03-01T16:31:57.463+01:002014-03-01T16:31:57.463+01:00Onaaaa,
astean zehar egiteko modukoa. Hartziduren ...Onaaaa,<br />astean zehar egiteko modukoa. Hartziduren kontuagatik eta nik beti astebururako uzten dut, baina agenda pixka bat beteta datorrenean, adiosss!<br /><br />Muxu handi batmarihttps://www.blogger.com/profile/08872149826907412356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-70635368860657799542014-03-01T08:57:14.449+01:002014-03-01T08:57:14.449+01:00Interesgarrixa Juantxo. Eskerrikasko.
Aizu, idatzi...Interesgarrixa Juantxo. Eskerrikasko.<br />Aizu, idatzi zeinke egunen baten "Meano" edo "Español" estiloko ogi sobauetaz? Oso gozuak dira eta ez dakitt ogi normalan aldian ze fabrikaziño prozesu daken.Oier Gorosabel Larrañagahttps://www.blogger.com/profile/02685857277980097192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8895269078977481514.post-63321298597848410962014-02-28T18:29:02.115+01:002014-02-28T18:29:02.115+01:00Beti bezala, txapelduna!!!Beti bezala, txapelduna!!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12307027981141073253noreply@blogger.com