2010/04/01

Karapaixo, Garipaua, Mokotza.

Euskal Herriko eskualde konkreto batzuetan, garizuma garaian, egiten den ogia duzue .
Ez da ogi ezaguna, ezta gutxiago ere. Istorio propioa du.

Hemen duzuen karapaixo honek, bitxikeri bat ere dauka. Zerbait gehiago jakitzea nahi izanez gero, klikatu hemen.
On egin!!!

3 comentarios:

  1. Ole valientes! Que bonito Juantxo, yo todo lo que sean panes tradicionales, es que me emocionan y si encima va "farcit" como este, vamos que ya me atrapan del todo :-)
    Felicidades por el concurso.
    Petons grans

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  2. Aupa Mònica,

    Teba que no puede estar quieta, jeje. ;) y yo encantado, claro. La verdad es que es un pan muy agradecido, va todo en uno y no tienes que manchar platos, jeje.
    Moltes gracies maca.

    Muxu haundi bat.

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  3. Aupa Juantxo ta Teba!

    Enterau naiz Elgetako ikastaruak arrakasta haundixa izan duela. Pila bat pozten naiz! Ia beste bat egiten animatzen zareten!

    Besarkada fuerte, fuerte bat!

    Izas.

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