2009/06/09

Aurkezpena eta Ongietorria - Presentación y Bienvenida.

Beno, azkenean animatu naiz eta nire bloga sortu dut. Juantxo dut izena, Eibartarra naiz eta nire hezurrak mende erdia daukate (ufa). Izenburuan irakurri daitekenez, momentuz behintzat, ogiaren inguruan idatziko dizuet. Horrek, ez du nahi esaterik beti horrela izango denik. Gaurko azalpena elebidun doakizue baina, aurrerantzean denak euskeraz izango dira. Gazteleraz ere jarraituko dut idazten madridtienemiga.wordpress.com blogean. Zuen iruzkinak edozein hizkuntzatan bidali ditzakezue, beti euskera edo gaztelerara itzulita, hizkuntza bi hoietan erantzungo baitizuet (besterik ez baitakit).
Beraz, ongi etorriak izan blogera.

Por fin me he animado y he creado mi propio blog. Me llamo Juantxo, soy de Eibar -Gipuzkoa- y mis huesos ya cantan medio siglo (casi ná). Como podéis adivinar por el encabezamiento escribiré, al menos de momento, en torno al pan. Esto no quiere decir que siempre vaya a ser así. La presentación es bilingüe pero, en adelante todas las entradas irán en euskera. Seguire, publicandolas en castellano igual que hasta ahora, en madridtienemiga.wordpress.com Podeis enviar vuestros comentarios en cualquier idioma, siempre traducidos al euskera o castellano y os contestaré en uno de ellos (es que no sé ninguno mas).
Sed pues, bienvenid@s al blog.

Besarkada bat
Un abrazo
Juantxo

10 comentarios:

  1. Kaixo Juantxo!! Nire blogean utzi duzun irunzkinetik hona iritsi naiz. ZORIONAK blog berri honengatik eta espero dut laster ogien errezeta pila topatzea!

    Olaia
    http://olaiaren-sukaldea.blogspot.com

    ResponderEliminar
  2. Zorionak Juantxo, eta blog berri on!
    Olaiaren sukaldetik iritsi naiz hona,
    ondo joan dakizula lantxo berri hau

    ResponderEliminar
  3. Aupa Olaia eta Idu,
    Eskerrik asko zuen iruzkinengatik. Pixkanaka, pixkanaka joango naiz errezetak sartzen eta errezetak ez direnak ere, beti ogiaren inguruko azalpenak. Irin desberdinak, non erosi, nola egin legami naturala, etab...
    Musu bana,
    Juantxo

    ResponderEliminar
  4. Aupa Juantxo!
    Solo quiero felicitarte por el diseño tan bonito de tu blog. Me guzta muxo, muxo.
    Musuak
    mariapilar

    ResponderEliminar
  5. Aupa, Mariapilar,
    Me ha alegrado mogollón leerte y me encanta que te haya gustado. Cuando quieras te puedes pasar por aquí, estas en tu casa, guapa.
    Besarkada bat (un abrazo)
    Juantxo

    ResponderEliminar
  6. Joe Juantxillo, orain badakit zergaitik ez gara ikusten. Zure bloga oso ondo dago baina....hurrengo dastatzea noiz da? Muxu haundi bat

    Ana. La Garro

    ResponderEliminar
  7. Aupa Garro, hurrengo dastaketa? Nork daki hori, lehen bait lehen izatea espero dut. Nahiko okupatuta nago baina egunen baten...
    Musu bat

    ResponderEliminar
  8. ¡¡¡Medio siglo!!! yo quiero ser como tú de mayor ;-).
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  9. Tienes un talento enorme para el pan, y me alegro mucho de que te animes con tu euskalblog... Pero no nos abandones, MTM sería mucho más pobre sin tus masas y tus besarkadasbat :-) Un abrazo chulapo :-P

    ResponderEliminar
  10. Aupa Mónica
    Medio siglo es mucho, pero bien llevados ni te das cuenta.
    Besarkada bat.

    Aupa Gusete
    Pues al final me he animado y a mi como no me echéis os va a costar perderme de vista. Pos no soy pelma ni na.
    Eskerrik asko eta besarkada bat. jeje.

    ResponderEliminar